aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Οι δύο όψεις του νομίσματος

Απόλλων: Οι δύο όψεις του νομίσματος

Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του ΓΣΠ, δεν ικανοποίησε κανέναν στον Απόλλωνα. Πολύ περισσότερο τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και τους ποδοσφαιριστές. Την ίδια ώρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πως η παρουσία των κυανόλευκων απέναντι στην Ομόνοια, ήταν από τις καλύτερές τους στο τρέχον πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχαν πολύ καλή απόδοση, θα μπορούσαν να σκοράρουν και να πάρουν αν μη τι άλλο βαθμολογικό κέρδος.

Ο Γιάνγκα υστέρησε σε απόδοση και γι΄ αυτό έγινε αλλαγή. Εάν είχε μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι του συνόλου, τα πράγματα ενδεχομένως να ήταν πολύ διαφορετικά, από τη στιγμή που η μεσαία γραμμή του Απόλλωνα είχε καλή παρουσία, ανοίγοντας διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Αυτός που για άλλη μια φορά ξεχώρισε ήταν ο Ζράντι. Ωστόσο, αυτό που φάνηκε είναι ότι θέλει άξιο συμπαραστάτη για να προσφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα στην ομάδα του.

Ο Απόλλων μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 9 τέρματα, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια, με την ΑΕΚ και με την Ομόνοια, έχει σκοράρει μόλις 1 τέρμα, κάτι που σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό στοιχείο. Παράλληλα με την αφλογιστία, οι κυανόλευκοι δέχθηκαν 5 γκολ, 4 από την ΑΕΚ και 1 από την Ομόνοια. Οκτώ φορές συνολικά έχει παραβιαστεί η εστία τους.

Η σταθερότητα στα επόμενα παιχνίδια ασφαλώς θα παίξει μεγάλο ρόλο. Αυτό που προέχει είναι η άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μη χαθούν αυτά που έχτισαν από την αρχή του πρωταθλήματος οι ίδιοι οι παίκτες. Η αναμέτρηση με την Πάφος FC μόνο εύκολη δεν είναι και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ