aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Οι δύο απόντες και ο παρτενέρ του Ρομπέρζ

Απόλλων: Οι δύο απόντες και ο παρτενέρ του Ρομπέρζ

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο Γερμανός προπονητής δεν υπολογίζει στους Κατελάρη και Τζουμ, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή, σε καμιά περίπτωση όμως στο αρχικό σχήμα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα ήθελε να έχει και τους δύο ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού στον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι, ο μεν Τζουμ ήταν ο βασικός ανασταλτικός μέσος ο δε Κατελάρης με το σπαθί του είχε κερδίσει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Η άσχημη εμφάνιση του Ουέλινγκτον Νασιμέντο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σκόρπισε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό για τον Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με τους περσινούς πρωταθλητές. Διαθέσιμοι είναι οι δύο Γιοβάνοβιτς, Αλεξάνταρ (τερματοφύλακας) και Βουκασίν (κεντρικός αμυντικός) και εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία το κατά πόσο θα τους ρίξει στα βαθειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ