aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Οι «απαντήσεις» του Δημητρίου

Απόλλων: Οι «απαντήσεις» του Δημητρίου

Αν είναι μία θέση που δεν ανησυχούν ιδιαίτερα στον Απόλλωνα στο ενδεχόμενο απουσίας ποδοσφαιριστή, δεν μπορεί να είναι άλλη από αυτήν του τερματοφύλακα. Βλέπετε, μερίμνησαν ώστε να αποκτήσουν τον εξελίξιμο 20χρονο Πέταρ Ντούριν (ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια μετεγγράφη σε Αταλάντα, Πόρτσμουθ), ο οποίος αποτελεί την υπ’ αριθμόν τρίτη επιλογή, πίσω από τους Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς και Δημήτρη Δημητρίου.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Σέρβου πορτιέρο, που χάνει τους αγώνες για τον τρέχοντα μήνα, φέρνει αυτομάτως τον Κύπριο διεθνή σε πρώτο πλάνο. Ο Δημητρίου αναμένεται ότι θα κληθεί από τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να υπερασπιστεί την εστία στις δύσκολες αναμετρήσεις απέναντι σε Άρη, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Τρεις ζόρικες αποστολές για τους κυανόλευκους της Λεμεσού, κατά τις οποίες ο 22χρονος τερματοφύλακας θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, έχοντας ως στόχο να συνδράμει αποφασιστικά προς την κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε 90λεπτο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Δημητρίου πρόλαβε να «γράψει» στα γάντια του ήδη 46 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, τις μισές εξ αυτών στη λήξασα σεζόν στον Απόλλωνα (τις υπόλοιπες στην Ανόρθωση). Μετρά άλλους τέσσερις αγώνες στο Κύπελλο και δύο στο Γιουρόπα Λιγκ. Στη λήξασα σεζόν μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο και δη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (15/2, 1-2) αποτελούσε τον βασικό τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Ακολούθησαν δύο συμμετοχές με την Εθνική Κύπρου ως βασικός απέναντι σε Σλοβακία και Κροατία, ωστόσο ένας τραυματισμός σοβαρός τον έθεσε νοκ-άουτ.

Ο Δημητρίου, που ολοκληρώνει αύριο βράδυ τις υποχρεώσεις με το εθνόσημο στο στήθος και επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, θα αρχίζει να προετοιμάζεται και ψυχολογικά ώστε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη να κατεβάσει τα ρολά της εστίας εάν κληθεί να αγωνισθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ