aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι… άγριες διαθέσεις ενόψει των μεγάλων προκλήσεων

Απόλλων: Οι… άγριες διαθέσεις ενόψει των μεγάλων προκλήσεων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα και έδειξε… τις άγριες διαθέσεις του ενόψει των μεγάλων προκλήσεων που ακολουθούν. Οι «κυανόλευκοι» δεν βλέπουν πιο μακριά από τον επόμενο αγώνα που έχουν να δώσουν με την Ομόνοια, το ερχόμενο Σάββατο στη Λευκωσία.

Η αντίπαλός τους, είναι αλλαγμένη σε σχέση με τις προηγούμενες περιόδους και θα πρέπει να προσεχθεί για να έρθει το «διπλό». Στα αρνητικά της ομάδας του Ιβάν Βουκομάνοβιτς, η απουσία του Φακούντο Περέιρα, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα χάσει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 27/9 που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (αναβλήθηκε λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με την Ανόρθωση που έχει οριστεί για τις δύο Οκτωβρίου για την 2η αγωνιστική.

Υπάρχουν όμως επιλογές, για να καλυφθεί η απουσία του Αργεντίνου. Ο Εμπιντά, για παράδειγμα που μπήκε αλλαγή στο 74’ του αγώνα με την Πάφος FC στη θέση του Σάλαϊ, βοήθησε τον Απόλλωνα να φτάσει στο τρίποντο. Μάλιστα είχε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κρατά ανέπαφη την εστία του. Ο φετινός Απόλλων έχει πιο πολλές επιλογές σε σχέση με πέρσι τέτοια περίοδο, ενώ χωρίς τα επιπλέον παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι σε θέση να έχει καλύτερη τύχη στο πρωτάθλημα.

Η νέα τεχνική ηγεσία έχει στρέψει την προσοχή του στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Οι τελευταίες εμφανίσεις των «πρασίνων» επιβάλλουν καθαρό μυαλό και σωστή εκτίμηση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι» στο ΓΣΠ. Θα είναι το πρώτο μιας σειράς εκτός έδρας αγώνων και καλό είναι να ξεκινήσει με νίκη στα ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ