aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Βα επέστρεψε δικαιώνοντας τον Καταλά

Απόλλων: Ο Βα επέστρεψε δικαιώνοντας τον Καταλά

Εκ των κορυφαίων της χθεσινής εντός έδρας ισοπαλίας (1-1) του Απόλλωνα με αντίπαλο την Πάφος FC, για την 5η αγωνιστική, ήταν ο Φέλιξ Βα. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός, αλλά γενικότερα η πολύ καλή εμφάνιση του…

Ο Βα έλειψε τον τελευταίο έναν μήνα, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός. Τελευταία συμμετοχή που κατέγραψε ήταν στις 30 Αυγούστου, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο Νταβίδ Καταλά, όμως, παρά τη μεγάλη απουσία του ποδοσφαιριστή, τον έριξε κατευθείαν στα… βαθειά, δίνοντας του φανέλα βασικού σε μια αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Και ο 24χρονος τον δικαίωσε, σκορπώντας χαμόγελα αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας.

Όσον αφορά τον Ανγκολέζο, αυτό είναι το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει με τη φανέλα του Απόλλωνα σε μόλις πέντε συμμετοχές. Είχε σκοράρει και στον αγώνα Σούπερ καπ, κόντρα στην Ομόνοια. Αυτό ήταν το πρώτο του στο πρωτάθλημα, και μάλιστα «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ