aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ ξέρει τον Αμίνι και τον πιστεύει

Απόλλων: Ο Τσόρνιγκερ ξέρει τον Αμίνι και τον πιστεύει

Άλλη μια προσθήκη για τον Απόλλωνα, με τον Μουσταφά Αμίνι να αποτελεί και επισήμως το νέο μέλος της ομάδας, με το συμβόλαιο να προνοεί συνεργασία για ένα χρόνο και δικαίωμα στους κυανόλευκους να το ανανεώσουν για ακόμη έναν. Η απόκτηση του Αμίνι είναι καθαρά απόφαση του Τσόρνιγκερ αφού γνωρίζει πολύ καλά τον Αυστραλό και πιστεύει πως έχει την ποιότητα για να βοηθήσει τη λεμεσιανή ομάδα. Πρόκειται για μέσο με πολλά τρεξίματα, που δεν είχε ο Απόλλων στους αγώνες με τη Ζίλινα.

Ίσως η απόφαση να μπορούσε να παρθεί νωρίτερα από τον Γερμανό τεχνικό αλλά η απομόνωσή του για 15 μέρες, αφού είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, καθυστέρησε λίγο την απόφαση για την απόκτησή του.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αυστραλός μέσος αναφέρθηκε στον εαυτό του, ενώ έβγαλε μια σιγουριά πως μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα και παράλληλα να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας του.

«Είμαι ομαδικός ποδοσφαιριστής, μπορώ να “διαβάζω” το παιχνίδι, να καθορίζω τον ρυθμό και να βοηθώ στην ανάπτυξη και δημιουργία επιθέσεων», είπε και συνέχισε: «Έχω σημαντική εμπειρία αφού αγωνίστηκα για τρία χρόνια στη Γερμανία, πέντε στη Δανία κι έχω αρκετές συμμετοχές στην Εθνική στην οποία ευελπιστώ να επιστρέψω με την απόδοση και τις εμφανίσεις μου στον Απόλλωνα».

Ο 28χρονος Αυστραλός υποσχέθηκε ότι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνει όλα για την ομάδα, λέγοντας ότι «οι Απολλωνίστες να είναι σίγουροι ότι θα παλέψω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να υπερασπιστώ το έμβλημα της ομάδας και να τη βοηθήσω να εκπληρώσει όλους τους στόχους της».

Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης, ο Απόλλων είναι κοντά σε συμφωνία με κεντρικό αμυντικό, κεφάλαιο που ίσως κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ