aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ τον αλλάζει

Aπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ τον αλλάζει

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση. Κάποιες είναι αναγκαστικές λόγω καρτών και κάποιες άλλες είναι διότι ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να αλλάξει την αγωνιστική φιλοσοφία μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ο Φιλιώτης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει τη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού, αφού ο Μαυρίας είναι παροπλισμένος με κίτρινες κάρτες. Σαφώς λιγότερες πιθανότητες έχει ο Νογιόκ για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.

Ένα άλλο σημαντικό ερώτημα που θα απαντηθεί μέσα από τις επόμενες προπονήσεις, είναι κατά πόσο ο Γερμανός θα επιλέξει να παρατάξει την ομάδα του με τρεις αμυντικούς ή με τέσσερις. Σημαντική παράμετρος για την αμυντική γραμμή είναι ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ρομπέρζ, αφού μετέχει κανονικά στις προπονήσεις ο Φάνος Κατελάρης και ο Τσόρνιγκερ τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ