aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ το… παίζει σε διπλό ταμπλό

Απόλλων: Ο Τσόρνιγκερ το… παίζει σε διπλό ταμπλό

Ο Απόλλων έχει καταλύσει από προχθές στις Πλάτρες, όπου άρχισε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δουλεύει με το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό και παραλλήλως βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Πέτρο Κονναφή για την πορεία του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ήδη σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση των Παναγιώτη Αρτυματά και Καμπράλ, ενώ ακόμα πιο κοντά στους κυανόλευκους είναι και ο Δημήτρης Πινακάς.

Ο Γερμανός προπονητής το… παίζει σε διπλό ταμπλό, θέλοντας να προετοιμάσει καταλλήλως τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και παραλλήλως να αποκτηθούν οι παίκτες που θα προσδώσουν ποιότητα. Από τη μία, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ένα βασικό κορμό, που οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν από δύο μήνες και από την άλλη, ξέρει ότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Γι’ αυτό και όσοι ασχολούνται με το κεφάλαιο «μετεγγραφικός σχεδιασμός» στον Απόλλωνα, είναι ιδιαίτερα σχολιαστικοί στο ψάξιμο παικτών, με στόχο όντως, να εντοπίζονται αυτοί που θα πληρούν τις προδιαγραφές. Από εκεί και πέρα, οι κυανόλευκοι ψάχνουν για εξτρέμ και μέσο. Προς το παρόν, αποκτήθηκαν οι Φέλιξ Βα, Ελ Χατζί Μπα και Κάρλος Πεϊσότο.

Όσο για την προετοιμασία, θα συνεχιστεί στο προπονητικό κέντρο του ορεινού χωριού έως το ερχόμενο Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί το φιλικό με τη Δόξα, ανοίγοντας μαζί της τις πύλες του αναμορφωμένου γηπέδου της στην Περιστερώνα. Εντός των ημερών θα πιάσουν δουλειά και οι Πίττας, Κυριάκου, Φιλιώτης και Κολ, οι οποίοι πήραν σχετική άδεια από τον προπονητή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ