aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: O Τσόρνιγκερ πήρε εγκαίρως τα «μέτρα» του

Απόλλων: O Τσόρνιγκερ πήρε εγκαίρως τα «μέτρα» του

Η παρουσία του Χάμπου Κυριάκου στη μεσαία γραμμή προσδίδει ποιότητα και εμπειρία σε έναν  νευραλγικό χώρο, με τις μάχες που θα δοθούν να κρίνουν αρκετά στο αυριανό ντέρμπι. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα συμπεριληφθούν στο αρχικό σχήμα οι δύο Γιοβάνοβιτς. Εάν κριθούν απόλυτα έτοιμοι οι Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς και Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, τότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και στους πρώτους έντεκα αφού στην ικανότητα και την εμπειρία τους επενδύει πολλά ο Γερμανός τεχνικός.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η επιστροφή του Χάρη Μαυρία στο ΓΣΠ ως αντιπάλου της Ομόνοιας. Είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να αγωνιστεί κόντρα στην προηγούμενή του ομάδα ο Ελλαδίτης αμυντικός, επομένως έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντιμετώπιση που θα τύχει από τους  φίλους των πρασίνων. Όσον αφορά στον Ανδρέα Φιλιώτη ασφαλώς και δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που θα κληθεί να αναμετρηθεί με την πρώην ομάδα του.

Οι απουσίες είναι γνωστές εδώ και μέρες, κάτι που κάνει το πλάνο του προπονητή σαφώς πιο εύκολο αφού ο Τσόρνιγκερ πήρε εγκαίρως τα «μέτρα» του, καταλήγοντας εν πολλοίς στο πλάνο στο οποίο επενδύει για την επιστροφή της ομάδας σε νικηφόρα τροχιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ