aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ μετρά τους παρόντες

Απόλλων: Ο Τσόρνιγκερ μετρά τους παρόντες

Με πολλές απουσίες συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλων ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Άρη στο Τσίρειο στάδιο.Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα έχει τους παίκτες μαζί του μέχρι την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι και αμέσως μετά θα πάρουν ρεπό, επιστρέφοντας στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με πολλά προβλήματα, αφού από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι Χάμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας και Ντανίλο Σπόλιαριτς που είναι με την Εθνική μας ομάδα. Επίσης, ο Ίλιαν Ίλιεφ κλήθηκε στην εθνική Βουλγαρίας, ο Μπασέλ Ζράντι στην εθνική Λιβάνου, ο Άρνο Τζουμ στην εθνική Καμερούν και Ρεβάζ Ίντζια στην εθνική Ελπίδων της Γεωργίας.

Στο κεφάλαιο των παικτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ο τερματοφύλακας Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και μάλιστα η ιατρική ομάδα ανέφερε πως ακόμα κι αν δεν υπήρχε η διακοπή, θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί και την Κυριακή. Ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι απόλυτα έτοιμος για να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα αν τον επιλέξει ο προπονητής του. Βλέπετε, συμμετέχει από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι ο Φάνος Κατελάρης, ο οποίος οριακά ίσως να προλάβει για να βρεθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ