aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ φέρνει τον ήρωα της ανόδου της Στουτγάρδης

Απόλλων: Ο Τσόρνιγκερ φέρνει τον ήρωα της ανόδου της Στουτγάρδης

Η έγκυρη γερμανική εφημερίδα BILD (δείτε ΕΔΩ) γράφει στη διαδιχτυακή έκδοσή της ότι ο Απόλλων είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Γερμανομαροκινό επιθετικό της Στουτγάρδης Χαμάντι Αλ Γκαντιούι, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ:

«Ο επιθετικός της Στουτγάρδης Χαμάντι Αλ Γκαντιούι πρόκειται να μετακομίσει στην Κύπρο! Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο Γερμανομαροκινός βρίσκεται σε μεταγραφικές συζητήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο τρίτος του πίνακα στην κυπριακή Α’ Κατηγορία προπονείται από το καλοκαίρι από τον πρώην προπονητή της Στουτγάρδης, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ.

Ο συμπαθής επιθετικός απουσίαζε ήδη από την αποστολή της Στουτγάρδης για τον αγώνα στη Φιρτ (0-0) το Σάββατο και αφέθηκε ελεύθερος από την προπόνηση της Κυριακής λόγω των συμβατικών διαπραγματεύσεων. Αλλά η συμφωνία απέχει πολύ από την κατάληξη και αρκετές λεπτομέρειες πρέπει ακόμη να διευκρινιστούν.

Ο Αλ Γκαντιούι ήταν ένας από τους ήρωες της Στουτγάρδης της ανόδου της σεζόν 2019/20 και πετυχαίνοντας δώδεκα γκολ. Αλλά μετά από αυτό δεν μπορούσε να βοηθήσει. Στην αρχή είχε κακή τύχη με τραυματισμούς, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αποδείξει την καταλληλότητά του για τη γερμανική Α’ Κατηγορία. Η Στουτγάρδη δεν θα βάλει κανένα εμπόδιο στην ευκαιρία που έχει ο επιθετικός της (αποκτήθηκε το 2019 για 300.000 ευρώ από τη Ρέγκενσμπουργκ) – παρά το συμβόλαιο μέχρι το 2022».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ