aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ φανέρωσε τα σχέδια του

Απόλλων: Ο Τσόρνιγκερ φανέρωσε τα σχέδια του

Μπορεί ο Απόλλων να έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά οι απώλειες των Ιωάννη Πίττα, Χάμπου Κυριάκου είναι αξιοσημείωτες και παράλληλα σημαντικές για τον προπονητή των κυανόλευκων. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ καλείται να εκμεταλλευτεί τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων ώστε να βρει λύσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις, ο Πίττας θα απουσιάσει τουλάχιστον για ένα μήνα και ο Κυριάκου θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο. Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις λένε πως ίσως θα χρειαστεί τρεις μήνες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Γερμανός τεχνικός που σε κάθε αγωνιστική καταφέρνει να πείθει όλο και περισσότερο τον κόσμο του Απόλλωνα, έχει μεγάλο χρονικό διάστημα να ετοιμάσει και να παρουσιάσει πανέτοιμο τον Τζουμ. Παίκτης που αποτέλεσε πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην ομάδα. Ο προπονητής του Απόλλωνα, ουσιαστικά φανέρωσε τα σχέδια του από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κυριάκου, αφού έριξε στη μάχη τον 32χρονο Καμερουνέζο και όχι οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ