aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ δεν ζει σε άλλον πλανήτη!

Απόλλων: Ο Τσόρνιγκερ δεν ζει σε άλλον πλανήτη!

Πρώτο κρατούμενο: Χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει το παιχνίδι στην παράταση και τρία για να προκριθεί (δεν μετρούν «διπλά» πλέον τα εκτός έδρας τέρματα). Δεύτερο κρατούμενο: Η αναγκαιότητα παραβίασης της αντίπαλης εστίας, προϋποθέτει παραλλήλως σχεδόν αψεγάδιαστη ανασταλτική συμπεριφορά και διατήρηση του μηδέν παθητικού. Τρίτο κρατούμενο: Οι αναγκαίες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, επιβάλλουν αυτομάτως την ανάλογη διαχείριση από το τεχνικό τιμ και την κατάλληλη προετοιμασία για παν ενδεχόμενο.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος, ο επαναληπτικός αγώνας του Απόλλωνα με τη Ζίλινα την ερχόμενη Πέμπτη στη Σλοβακία (19:45) συνοδεύεται από πολλά «πρέπει» και μαεστρική διαχείριση των δεδομένων. Ομολογουμένως, η ήττα στη Λάρνακα (1-3), ανέβασε κατά πολύ τον πήχη για τους κυανόλευκους, οι οποίοι εάν θέλουν να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς, οφείλουν να… μασούν σίδερα.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, δεν είναι χθεσινός και πρωτίστως δεν ζει σε άλλον πλανήτη. Ξέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της δικής του ομάδας, πιστεύοντας πως η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί. Κάτι που φροντίζει να περάσει και στους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ