aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ δεν θέλει να δει το ίδιο... έργο σε επανάληψη

Απόλλων: Ο Τσόρνιγκερ δεν θέλει να δει το ίδιο… έργο σε επανάληψη

Από τον Εθνικό Άχνας φιλοξενείται ο Απόλλων τη Δευτέρα (6/12) για τη δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι φιλοδοξούν σε αντίδραση, μετά την απώλεια βαθμών και την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Κόντρα στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θέλει να δει την ομάδα του να έχει απάντηση στην πρώτη της ισοπαλία στη φετινή αγωνιστική περίοδο και να μην επαναλάβει ότι και προ δύο μηνών. Όταν δηλαδή, μετά την ήττα στο Τσίρειο από την ΑΕΚ (1-4), οι λεμεσιανοί, εμφανώς επηρεασμένοι, δέχτηκαν διαδοχική ήττα απέναντι στην Ομόνοια (0-1) στο ΓΣΠ.

Αυτές ήταν και οι δύο μοναδικές απώλειες βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα, έως και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να επηρεαστούν ξανά και κόντρα στον Εθνικό να δει το ίδιο… έργο σε επανάληψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ