aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Τσόρνιγκερ ανακατεύει την τράπουλα

Απόλλων: Ο Τσόρνιγκερ ανακατεύει την τράπουλα

Η αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ ολοένα και πλησιάζει, με τον προπονητή του Απόλλωνα να αξιολογεί την κατάσταση όλων των παικτών, καταλήγοντας σύντομα στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Αυτό που θα προσπαθήσει πρώτα απ’ όλα να κάνει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είναι να αποφορτίσει την ομάδα από την πίεση ώστε να απόλυτη συγκέντρωση να οδηγηθεί στην ομολογουμένως σπουδαία αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο προπονητής του Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κατελάρη και Μαλεκκίδη. Χθες, στο απουσιολόγιο προστέθηκαν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν θετικοί σε τεστ για τον κορωνοϊό και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας εξ αυτών επηρεάζει όντως το πλάνο του Τσόρνιγκερ. Στους γαλάζιους ενεργοποιήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες και όσα προνοεί το πρωτόκολλο, με τις εξετάσεις να επαναλαμβάνονται.

Εάν δεν προκύψουν άλλα προβλήματα, πάντως, ο Γερμανός θα μπορεί να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο ένα σχήμα το οποίο μπορεί να περιμένουν όλοι, μέχρι και ένα σχήμα το οποίο θα εκπλήξει. Ο Ρομπέρζ, παρά το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε στο τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, θα είναι κανονικά στην ενδεκάδα. Διαθέσιμος επίσης για το κέντρο της άμυνας, αν και έχει λιγοστές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, είναι και ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος, από την Τρίτη έχει ανεβάσει ρυθμό στο προπονητικό κέντρο των κυανόλευκων.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, ο Τσόρνιγκερ έχει πάρα πολλές λύσεις που μπορούν να βρεθούν είτε στο αρχικό σχήμα είτε να περάσουν ως αλλαγή. Το ίδιο και στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ