aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο τελευταίος κλείνει την (κυανόλευκη) πόρτα

Απόλλων: Ο τελευταίος κλείνει την (κυανόλευκη) πόρτα

Ανοίγει η πόρτα εξόδου στον Απόλλωνα και όπως όλα δείχνουν, δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θα τη διαβούν. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει οι Γιώργος Μαλεκκίδης, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Γκιόργκι Παπουνασβίλι, Ρεβάζ Ιντζία είναι εκτός πλάνων του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, την ίδια ώρα που οι Πέτρος Ψύχας, Σάσα Μάρκοβιτς δεν θεωρούνται σίγουροι. Παίκτες που προστέθηκαν στους νεαρούς Ανδρέα Χαραλάμπους, Δημήτρη Ηροδότου και Παρασκευά Ορφανίδη που πήραν προ ημερών τη σχετική ειδοποίηση. Εννοείται πως οι πλείστοι προαναφερθέντες θα δοθούν με τη μορφή δανεισμού.

Είναι πολύ πιθανόν οι αποχωρήσεις να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό μέσα στις επόμενες μέρες. Υπάρχει προβληματισμός και για τον Ντόναλντ Γκεριέ, βλέπετε. Ο ποδοσφαιριστής, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για γεγονότα που έχουν συμβεί, το ίδιο ισχύει και από πλευράς Απόλλωνα, επομένως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο ακραιός αμυντικός που είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις με την παρουσία του στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν, δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Απόλλωνα στις διπλές αναμετρήσεις με τη Ζίλινα λόγω τραυματισμού. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ