aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο στρατός και οι απολαβές φρενάρουν την παραμονή Ουάρντα

Απόλλων: Ο στρατός και οι απολαβές φρενάρουν την παραμονή Ουάρντα

Στον «αέρα» είναι το μέλλον του Αμρ Ουάρντα στον Απόλλωνα. Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού με την ομάδα της Λεμεσού λήγει στο τέλος του μήνα και φαίνεται πως η αναμέτρηση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ πολύ πιθανόν να ήταν η τελευταία του με τη φανέλα των περσινών πρωταθλητών.

O 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε καλές και κακές στιγμές στο εξάμηνο παρουσίας του στο Κολόσσι με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να έχουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα διατηρήσουν στο ρόστερ τον Ουάρντα. Αφενός γιατί δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό και αφετέρου το συμβόλαιό του κρίνεται ιδιαίτερα ψηλό. Ο ιδιόρρυθμος μεσοεπιθετικός έχει εκκρεμότητες με τη στρατιωτική του θητεία στην Αίγυπτο, γεγονός που δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Για την ακρίβεια το διαβατήριο του δεν είναι σε ισχύ και κατά κάποιο τρόπο είναι «εγκλωβισμένος» στην Κύπρο. Εμπόδιο που θα ξεπεραστεί μόλις συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας του.

Από τον Απόλλωνα διαρρέει πως ο Μπογκντάν Αντόνε ζήτησε όλους τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, ακόμα και τους διεθνείς οι οποίοι θα έχουν υποχρεώσεις στο διάστημα των διακοπών. Επιπλέον, οι γαλάζιοι από τη στιγμή που έμειναν εκτός Ευρώπης δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαια στο ύψος των απαιτήσεων του Ουάρντα. O χρόνος θα δείξει εάν το κεφάλαιο Ουάρντα έκλεισε για τον Απόλλωνα ή στο μέλλον θα προκύψουν νέα επεισόδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ