aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπόλλων: Ο Σταύρου επιστρέφει στο γυναικείο μπάσκετ

Απόλλων: Ο Σταύρου επιστρέφει στο γυναικείο μπάσκετ

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αφότου καθοδήγησε την Αναγέννηση Γερμασόγειας στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Ανδρών, κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο προπονητής στην γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα.

Για το Σταύρο Σταύρου η αναφορά, τον Κύπριο τεχνικό που συμφώνησε πριν από λίγες μέρες με τους γαλάζιους, ούτως ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Παλαιότερα και για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Σταύρου ήταν προπονητής και στη γυναικεία ομάδα, την οποία είχε καταφέρει να οδηγήσει σε διακρίσεις, χωρίς όμως να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Βλέπετε, είχε να κάνει με τα δύο «θηρία» της κυπριακής γυναικείας καλαθόσφαιρας, που είναι η ΑΕΛ και ο Κεραυνός.

Το ίδιο, αναμένεται ότι θα συμβαίνει και τώρα που θα καθοδηγήσει τον Απόλλωνα. Μια ομάδα, που κατά κύριο λόγο θα στηριχθεί σε νεαρές και ταλαντούχες παίκτριες. Ο Σταύρου, άρχισε ήδη διεργασίες σχετικά με την ομάδα που θα αναλάβει και όπως μας είπε ο ίδιος, σύντομα θα έχει μία αποκρυσταλλωμένη εικόνα σχετικά με τις δυνατότητες που θα έχει η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ