aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Ο Σωφρόνης… σφυρίζει για την αντεπίθεση

Aπόλλων: Ο Σωφρόνης… σφυρίζει για την αντεπίθεση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόεδρος και προπονητής βγήκαν μπροστά και πλέον ο Απόλλων, βρίσκεται σε φάση αντεπίθεσης. Η επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο των «κυανόλευκων» σηματοδοτεί μια νέα αρχή και η παραδοχή πως έγιναν λάθη, δείχνει και την αποφασιστικότητα να χαραχθεί μια νέα γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: «Φαγώθηκε» από μόνος του ο Σέρβος

Ο Κύπριος τεχνικός είναι αυτός που όλοι ξέρουμε, με μια διαφορά, πως οι 35 μέρες της απουσίας του από το Κολόσσι, θα πρέπει να τον έχουν βοηθήσει να γίνει πιο «σοφός». Σε όλο το διάστημα της προηγούμενης θητείας του, δεν είχε ποτέ τον χρόνο να πάρει ανάσα ή να δει κάποια πράγματα με πιο καθαρό φακό.

Διαβάστε επίσης: Το mea culpa του Κίρζη

Στη «δεύτερη» του θητεία, μπορεί να είναι ακόμη πιο έμπειρος. Όπως και να έχει η κατάσταση, η ουσία δεν αλλάζει. Ο Απόλλων καλείται να ανασυνταχθεί, να βελτιωθεί και να αντεπιτεθεί. Οι τέσσερις βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια είναι λίγοι, πολύ λίγοι για τις δυνατότητες και το εκτόπισμα της ομάδας. Πιο πολύ, αυτό που ενόχλησε όμως δεν ήταν η συγκομιδή, αλλά η εικόνα που έβγαζε. Η κάθετη πτώση στην απόδοση όλων, οδηγούσε τον Απόλλωνα, σε χειρότερες προσκρούσεις. Οι εμφανίσεις με την ΑΕΚ και την Ανόρθωση ήταν τραγικές και τίποτε δεν θύμιζε το σύνολο που «έπνιγε» με το παιχνίδι του, τον αντίπαλο.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο (18:00 Cytavision 1), είναι το πρώτο της νέας πορείας του Σωφρόνη Αυγουστή. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Σελίμοβιτς, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βασιλείου, Αντωνιάδης και Περέιρα, ενώ επιστρέφει ο Ρομπέρζ, ο οποίος έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και θα πάρει θέση βασικού, δίπλα στον Γιούστε. Ο στόχος της λεμεσιανής ομάδας σήμερα δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες και αναμένεται πως όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ