aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο ρυθμός ανεβαίνει για το λεμεσιανό ντέρμπι

Απόλλων: Ο ρυθμός ανεβαίνει για το λεμεσιανό ντέρμπι

Με την επιστροφή των διεθνών του Απόλλωνα, ο Μπογκτάν Αντόντε θα ανεβάσει ρυθμό με στόχο την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Επί των ημερών του Ρουμάνου τεχνικού, επανήλθαν τα νικηφόρα αποτελέσματα, επανήλθε η ηρεμία, αλλά πρωτίστως επανήλθε η αισιοδοξία για κάτι καλό στην τρέχουσα περίοδο.

Η πρώτη θέση είναι ακόμη μακριά, αλλά οι κυανόλευκοι έχουν πλησιάσει τις θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο κι η πίστη έχει ενδυναμωθεί. Την Κυριακή καλούνται να ξεπεράσουν άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο. Το δυσκολότερο, ίσως αυτήν την περίοδο. Ο Άρης δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο Αντόνε αναζητεί τον τρόπο για να οδηγήσει τους παίκτες του στο τρίποντο.

Κάποιοι απ αυτούς θα είναι επιβαρυμένοι από τους αγώνες με την εθνική ομάδα της πατρίδας τους. Σύμφωνα και με το σχετικό δελτίο Τύπου, συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρέθηκαν με τις εθνικές τους ομάδες και όλοι πλην του Γιώργου Ποντικού πήραν χρόνο συμμετοχής.

Οι Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς και Βαλεντίν Ρομπέρζ αγωνίστηκαν σε δύο αγώνες της εθνικής μας απέναντι στην Σκωτία και την Αρμενία, ενώ οι Ιωάννης Πίττας, Ανδρέας Παναγιώτου και Δημήτρης Δημητρίου μέτρησαν από μία συμμετοχή.

Βασικός στον αγώνα Βουλγαρία-Μαυροβούνιο ήταν ο Ίλιαν Ίλιεφ, ενώ δύο συμμετοχές ως βασικός μέτρησε ο Ίντο Σάχαρ για την εθνική Ελπίδων Ισραήλ Όλοι οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην Κύπρο και ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα στην χθεσινή πρωινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ