aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: O Ρομπέρζ έδιωξε τα σύννεφα

Απόλλων: O Ρομπέρζ έδιωξε τα σύννεφα

Τη φημολογία που άρχισε να αναπτύσσεται γύρω από το όνομά του σταμάτησε από νωρίς ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα φρόντισε να διαψεύσει όσους «έτρεξαν» να προβλέψουν νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

«Οι φήμες είναι απλά φήμες. Εγώ ή άνθρωπος που ενδιαφέρεται για μένα, δεν μιλήσαμε με άλλες ομάδες. Θετική σκέψη», είχε σημειώσει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης o 34χρόνος στόπερ, απαντώντας στις φήμες περί συζητήσεων με άλλη μεγάλη κυπριακή ομάδα.

Αφορμή για να προκύψουν «σύννεφα» αποτέλεσαν οι επαφές ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ρομπέρζ για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας που λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του αξιώνοντας συνεργασία έως το 2023, με την ομάδα της Λεμεσού να μην είναι αρνητική αλλά να επιδιώκει με τη σειρά της να κατοχυρώσει τα συμφέροντά της με ορισμένους όρους.

Οι δύο πλευρές δεν ήρθαν, τουλάχιστον για την ώρα, σε συμφωνία όμως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και πρόθεση να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πάντως, ο Ρομπέρζ κρίνεται ως βασικό γρανάζι της μηχανής του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος επιθυμεί να «μπολιάσει» τα μετόπισθεν του Απόλλωνα με άλλον έναν ποιοτικό αμυντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ