aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Ο «πολεμιστής» που βίωσε το χειρότερο εφιάλτη της ζωής

Aπόλλων: Ο «πολεμιστής» που βίωσε το χειρότερο εφιάλτη της ζωής

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Γκεριέ στα ελληνικά σημαίνει πολεμιστής. Και το τέταρτο μετεγγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα πάλεψε τον Οκτώβρη του 2017 με το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής. Η κορούλα του Μία πέθανε λίγο μετά τα πρώτα της γενέθλια με την ιατρική διάγνωση να αποδίδει το θάνατό της σε καρδιακή ανεπάρκεια.

«Αναπαύσουν εν ειρήνη, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, Μία», ήταν το μήνυμα του Βιλντ-Ντόναλντ Γκεριέ που ράγισε καρδιές. Λίγες μέρες αργότερα ο 31χρονος άσος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αγωνίστηκε στον αγώνα της Καραμπάχ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι οπαδοί της ομάδας του με ένα τεράστιο πανό αφιερωμένο στη μικρή Μία έστειλαν δύναμη στον ποδοσφαιριστή.

Ο Γκεριέ και η σύζυγός του Σουζάνα, την οποία γνώρισε και παντρεύτηκαν κατά τη θητεία του ποδοσφαιριστή στην Πολωνία και τη Βίσλα Κρακοβίας βίωσαν το μεγαλύτερο εφιάλτη. Ο Γκεριέ επιβεβαίωσε το επίθετό του, δεν τα παράτησε και συνέχισε να αγωνίζεται σε ψηλό επίπεδο.

Το απόγευμα της Κυριακής η Καραμπάχ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται αύριο στην Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου. O Απόλλων βάζει στη «μηχανή» του ένα επιθετικογενή μπακ, αφού μια ματιά στις επιδόσεις του αρκεί για να διαπιστώσει κανείς την έφεση του στο σκοράρισμα. Συνολικά στην καριέρα του πέτυχε 31 γκολ, αριθμός αρκετά μεγάλος για ακραίο αμυντικό.

Πέραν από τη θέση του ακραίου αμυντικού ο Γκεριέ μπορεί να δώσει λύσεις και ως αριστερός εξτρέμ, θέση στην οποία αγωνίστηκε για 31 φορές στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Ντόναλτ Γκεριέ ο εκλεκτός του Απόλλωνα (pics & vids)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ