aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο πληγωμένος εγωισμός τους

Απόλλων: Ο πληγωμένος εγωισμός τους

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Είτε είσαι πρόεδρος είτε προπονητής, οι αγώνες με την ΑΕΛ δεν είναι από αυτούς που χρειάζεται να πεις και πολλά στους παίκτες ώστε να αντιληφθούν τη σημαντικότητά τους. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στον Απόλλωνα, που κυνηγά την κατάκτηση του τίτλου. Το ματς της Δευτέρας, επομένως, είναι μονής κατεύθυνσης και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βγάλουν αντίδραση.

Η επικείμενη «μάχη» αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα. Ο Απόλλων είναι σε μειονεκτική θέση με βάση τη συγκομιδή. Φυσικά και δεν έχει χαθεί κάτι για τους κυανόλευκους, αλλά είναι σίγουρο πως αν καταφέρουν να κερδίσουν αντλούν τεράστια δυναμική για τη συνέχεια. Η απόδοση στον αγώνα με την Ανόρθωση είναι ασφαλώς μια ένδειξη για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, αλλά και για την ομάδα.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΛ έχει ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια προσμετρώντας το ακόλουθο: Στη φετινή περίοδο σε δύο αγώνες δεν κατάφερε ο Απόλλων να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτό ασφαλώς είναι μεγάλο κίνητρο αφού είναι πολύ πρόσφατες οι αναμνήσεις από τα όσα ακολούθησαν του τελευταίου αγώνα με την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ. Ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών είναι κάτι εξίσου σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού και είναι ένα ακόμα κίνητρο που θα λειτουργήσει θετικά. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν στον Απόλλωνα.

Ένα από τα πολλά θέματα για τα οποία καλείται να δώσει λύσεις ο Γιάννης Πετράκης είναι του αριστερού ακραίου αμυντικού. Το θέμα που προκύπτει ως έξτρα προβληματισμός είναι αν θα καταλήξει σε τετράδα στην άμυνα ή αν θα διατηρηθεί το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Αν πάει με τετράδα ίσως να αγωνιστεί ο Γιώργος Μαλεκκίδης ή ο Γιώργος Βασιλείου. Αν όμως πάει σε σχήμα με τρεις αμυντικούς, τότε δεν αποκλείεται να δούμε κάτι πολύ διαφορετικό από τον προπονητή του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ