aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο πληγωμένος εγωισμός και οι αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα

Απόλλων: Ο πληγωμένος εγωισμός και οι αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα

H αυριανή αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Μακάμπι Χάιφα είναι τυπικής διαδικασίας μετά το 4-0 υπέρ των ισραηλινών, όμως οι παίκτες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ επιβάλλεται να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να διώξουν τα μαύρα σύννεφα που μαζεύτηκαν από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητή ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και να αποδείξουν πως η αναμέτρηση στη Χάιφα ήταν μια κακή παρένθεση. Απαντήσεις θέλουν να δώσουν και οι ποδοσφαιριστές, αφού αναγνωρίζουν ότι η παρουσία τους στο Ισραήλ ήταν κάκιστη και θίχτηκε ο εγωισμός τους.

Το πρόβλημα του Ντανίλο Σπόλιαριτς φέρνει στο αρχικό σχήμα τον Χάμπο Κυριάκου, ενώ η απουσία του τιμωρημένοπυ Βούκασιν Γιοβάνοβιτς μπορεί να φέρει αλλαγή στον τακτικό σχηματισμό της ομάδας. Δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί να δούμε τον Γερμανό τεχνικό να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2.

Ρομπέρζ και Πεϊμπέρν θα είναι στο κέντρο της άμυνας, ο Χαμάς αριστερά και ο Καμπράλ στα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή οι Χάμπος και Κολ εκτιμάται ότι θα συνθέσουν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων και απ’ εκεί και πέρα στην επίθεση όλα είναι πιθανά με τους Νταμπό, Πίττα και Ντιγκινί να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ