aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Πίττας βρίσκει… συμπαράσταση

Απόλλων: Ο Πίττας βρίσκει… συμπαράσταση

Ο Ιωάννης Πίττας βρίσκει «συμπαραστάτες» αναφορικά με το κουπί στο σκοράρισμα του Απόλλωνα. Όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Λεμεσού με πέντε γκολ, περιμένει βοήθεια από τους άλλους επιθετικούς και κυρίως τους σέντερ φορ.

Στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ πάντως, η νίκη έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή δύο επιθετικών κορυφής. Ο Μπακαλί Νταμπό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, ενώ ο Ραντζέλο Γιάνγκα έφτασε τα δύο τέρματα.

Γεγονός που δημιουργεί ελπίδες για ανάλογη συνέχεια σχετικά με τη συνεισφορά των παικτών της αιχμής του δόρατος στην «υπόθεση γκολ». Μέχρι πριν από το παιχνίδι με τους μαυροπράσινους στη Λευκωσία, τα κάστανα από τη φωτιά έβγαζαν οι μεσοεπιθετικοί.

Πέρα από τα πέντε γκολ του Πίττα, είχαν σκοράρει επίσης οι Μπασέλ Ζράντι 2, Χρήστος Αλμπάνης 1, Ίλιαν Ίλιεφ 1. Μαζί με τα τρία που μετρούν οι Νταμπό και Γιάνγκα, ο αριθμός των τερμάτων που σημείωσε ο Απόλλων φτάνει τα 12.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ