aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Πίττας θα κρίνει το πλάνο

Απόλλων: Ο Πίττας θα κρίνει το πλάνο

Καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θέλει να παρουσιάσει ο Απόλλων στο αυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC στο Τσίρειο, για να ελπίζει σε νικηφόρο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να μην έχει κενά διαστήματα στην απόδοσή του, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην άμυνα και αρκετά δημιουργικός. Οι επιδόσεις της αντιπάλου του, τα 10 γκολ υπέρ και μόλις ένα κατά, ηχούν ως καμπανάκι για τον Καταλά και τους παίκτες του.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα. Στην ομάδα της Λεμεσού περιμένουν να δουν σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστεί σήμερα ο Πίττας και αναλόγως θα κριθεί η παρουσία του στην αποστολή. Μάλιστα εάν είναι έτοιμος, ίσως κρίνει και το πλάνο του Καταλά. Ο τεχνικός του Απόλλωνα επενδύει πολλά στην παρουσία του Κύπριου επιθετικού. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως, ο Πίττας κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, μετά τον αποκλεισμό του από την Εθνική και τα δεδομένα είναι μάλλον υπέρ του και θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Από την άλλη, όμως, ο τεχνικός της περσινής πρωταθλήτριας δεν πρόκειται να ρισκάρει αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος και αν δεν του ανάψει το πράσινο φως η ιατρική ομάδα, αφού οι αγώνες είναι και συνεχόμενοι και δύσκολοι. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Πίττας ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος με την κατάστασή του να παρακολουθείται στενά καθημερινά. Παράλληλα, ο Καταλά θα πρέπει να περιμένει και την παρουσία ή όχι στην αποστολή των Ντιγκινί, Νταμπό και Αλεσάμι, οι οποίοι όπως και ο Πίττας είναι αμφίβολοι και η παρουσία τους στην αποστολή ίσως κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Ματιέ Πεμπερνές, όπως ενημέρωσε ο Απόλλων, δέχθηκε κτύπημα σε διεκδίκηση της μπάλας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Αντίθετα με τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας θα έχει στην διάθεση του τον Ζράντι, ο οποίος με βάση και όλα όσα συμβαίνουν με την μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή, μάλλον θα είναι στο αρχικό σχήμα όπως και ο Φέλιξ Βα. Πολύ σημαντική και η προσθήκη του Χέντι, που και αυτός είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της αυριανής αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ