aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο πιο αφιλόξενος από τους έξι

Απόλλων: Ο πιο αφιλόξενος από τους έξι

Στον Απόλλωνα λένε πως ήρθε η ώρα να πατήσει ακόμα πιο δυναμικά εντός έδρας και η ομάδα να κάνει αυτομάτως το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Τσίρειο στάδιο στη φετινή σεζόν αποτελεί τη βάση, στην οποία στηρίζεται η προσπάθεια των κυανόλευκων για να φτάσουν στο πρώτο τρόπαιο πρωταθλητή μετά από αρκετά χρόνια. Από τους 36 διαθέσιμους βαθμούς μέχρι στιγμής, βλέπετε, η ομάδα του Τσόρνιγκερ έχει κερδίσει 26, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα που συμμετέχει στον πρώτο όμιλο. Η εντός έδρας συγκομιδή των ομάδων που είναι στις 6 πρώτες θέσεις είναι η ακόλουθη: Απόλλων 26, ΑΠΟΕΛ / Άρης / Ανόρθωση από 23, ΑΕΚ 22 και Πάφος FC 20.

Πέρασαν 52 μέρες, ωστόσο, μετά το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα. Η τελευταία νίκη ήταν στις 10 Φεβρουαρίου απέναντι στην ΑΕΛ με 2-1. Οι παίκτες του Τσόρνιγκερ, λοιπόν, με σύμμαχο τον κόσμο, που λογικά θα κατακλύσει τη δυτική κερκίδα του Τσιρείου, θα τα δώσουν όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Εάν τους ευνοήσει μάλιστα το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ, θα δουν αυτομάτως τη διαφορά να ανοίγει από τη δεύτερη θέση.

Το σημαντικό για τους παίκτες είναι να μην βρεθούν να κυνηγούν το σκορ, όπως έγινε στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο Τσίρειο στάδιο. Σε τρία παιχνίδια στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, ο Απόλλων έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις ένα τέρμα. Κάποια στιγμή οι Πίττας, Ντιγκινί, Νταμπό και Γιάνγκα καλούνται να πάρουν και πάλι μπροστά. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική οι κυανόλευκοι διέθεταν την πρώτη επιθετική γραμμή.

Δεν είναι τυχαίο, άλλο ένα στοιχείο για τον φετινό Απόλλωνα, ότι από τη στιγμή που παίρνει κεφάλι στο σκορ δεν έχει χάσει αγώνα. 18 φορές προηγήθηκε, μετρώντας 14 νίκες και 4 ισοπαλίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ