aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Πετράκης επιστρέφει στο Μακάρειο

Απόλλων: Ο Πετράκης επιστρέφει στο Μακάρειο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, της ομάδας που τον έφερε στην Κύπρο, ο Γιάννης Πετράκης βρέθηκε στο Τσίρειο όταν ο Απόλλων φιλοξένησε τους μαυροπράσινους. Η νυν ομάδα του επικράτησε της προηγούμενης του Ολυμπιακού με το στενό 2-1. Την Κυριακή, ο Ελλαδίτης προπονητής θα βρεθεί στο Μακάρειο για πρώτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν έχει να χωρίσει κάτι με τους ανθρώπους της ομάδας της Λευκωσίας. Έκανε φίλους, όμως για 90 λεπτά θα είναι αντίπαλός τους και θα επιδιώξει να οδηγήσει τον Απόλλωνα σε άλλη μια επιτυχία.

Στο ματς του α’ γύρου της α’ φάσης ο Απόλλων επικράτησε με 1-0, με προπονητή τότε τον Αυγουστή. Δύο νίκες με στενό σκορ, που ηχούν σαν καμπανάκι για τους κυανόλευκους, ώστε να έχουν καλή παρουσία στο προσεχές ματς και να είναι σοβαροί.

Για την ομάδα της Λεμεσού, το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη, στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου. Η διαφορά από την κορυφή είναι τέτοια που η ομάδα της Λεμεσού καλείται να τρέξει, διατηρώντας τουλάχιστον την απόσταση που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο Ομόνοια, την οποία θα υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική. Σ’ ένα ματς που ίσως κρίνει πολλά για την υπόθεση-τίτλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ