aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απόλλων: Ο ορισμός της «παράδοσης»…

TOY ΜΑΡΙΟY ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι πριν από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας, περιμέναμε περισσότερα από τον Απόλλωνα. Ωστόσο οι γαλάζιοι, ήταν η ομάδα που είχε απογοητεύσει περισσότερο από την κάθε άλλη με την πορεία που είχε καταγράψει, τουλάχιστον όσον αφορά Στον πρώτο γύρο (εκ των τεσσάρων) της κανονικής περιόδου.

Η μεγάλη σε έκταση ήττα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένωση, μάλλον εξέπληξε πολύ κόσμο, αλλά όταν η συνέχεια ήταν ανάλογη, με μια ομάδα που να δέχεται μεγάλες σε έκταση ήττες και να «υψώνει λευκή σημαία», κάθε που ο εκάστοτε αντίπαλος άνοιγε την υπέρ του διαφορά, κατέδειξε ότι υπήρχε και ψυχολογικό πρόβλημα.

Σίγουρα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Λούκα Αντωνίου (που αρχικά προσλήφθηκε ως υπηρεσιακός), οι γαλάζιοι παρουσίασαν ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και εκεί που παραδίνονταν στα προηγούμενα παιχνίδια, ανέτρεψαν και νίκησαν το ΑΠΟΕΛ, ενώ έχαναν με -17 στο ημίχρονο!

Αμέσως μετά, έχασαν στα σημεία από την ΑΕΚ και έτσι, μετά από αυτά τα δυο παιχνίδια, είναι επόμενο να έχει ανέβει η ψυχολογία της ομάδας από την οποία όλοι περιμένουν μιαν καλύτερη πορεία στο από εδώ και πέρα πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα θα είναι που θα δείξουν και θα… αποδείξουν του λόγου το αληθές!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ