aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Μαυρίας έρχεται, ο Πέδρο αιωρείται

Απόλλων: Ο Μαυρίας έρχεται, ο Πέδρο αιωρείται

Από τον Ιανουάριο, ο Χάρης Μαρίας έχει συμφωνήσει με τον Απόλλωνα και πλέον αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του με την Ομόνοια για να προχωρήσει η ομάδα της Λεμεσού στην επίσημη ανακοίνωση. Ο Μαυρίας αγωνίστηκε κατά σειρά σε Παναθηναϊκό, Σάντερλαντ, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Καρλσρούι, Ριέκα, Χιμπέρνιαν και Ομόνοια.

Ο 27χρονος δεξιοπόδαρος μπακ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ στο περσινό πρωτάθλημα, όμως φέτος έμεινε στο περιθώριο. Οι καλές εμφανίσεις του με το «τριφύλλι» στο στήθος του έδωσαν θέση στην εθνική Ελλάδος.

Με τη διαφαινόμενη προσθήκη του Χάρη Μαυρία ο Απόλλων ενισχύεται στη δεξιά πλευρά και μένει να δούμε κατά πόσο θα συνθέσει μαζί με τον Ζοάο Πέδρο το δίδυμο για τη θέση του δεξιού μπακ ή εάν ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει από το Κολόσσι. Ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του αρχηγού της ομάδας και δεν αποκλείεται γι’ αυτόν να μετρήσει η γνώμη του νέου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ