aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: O Mακρίδης ψάχνει την άκρη του νήματος

Απόλλων: O Mακρίδης ψάχνει την άκρη του νήματος

O προπονητής του Απόλλωνα, Kωνσταντίνος Μακρίδης, δεν ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα στον αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο είδε κάποια πράγματα που δούλεψε στις προπονήσεις να βγαίνουν στον αγνωστικό χώρο.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Προβληματισμένος είναι από τη δυστοκία που παρουσιάζει η ομάδα του στο σκοράρισμα. Δεν είναι ασφαλώς κάτι που πρόεκυψε πρόσφατα, αλλά από την αρχή της σεζόν. Ο Μακρίδης καλείται να βρει τις λύσεις μέχρι την ολοκλήρωση αυτού του μήνα και με την απαραίτητη ενίσχυση στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να λυθεί το πρόβλημα. Το θέμα είναι πως στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ περίμενε λύσεις από τους Νταμπό και Ντιγκινί. Ενδεχομένως, λοιπόν, στον μεθαυριανό αγώνα με την ΑΕΛ να εμπιστευτεί πολύ περισσότερο τον Χέντι.

Το παρήγορο είναι πως στον προηγούμενο αγώνα οι επιθετικοί του Απόλλωνα δημιούργησαν ευκαιρίες. «Το γκολ θα έρθει», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νταμπό, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μακρίδης, ξέρει καλά πως ίσως θα πρέπει δείξει κι άλλη εμπιστοσύνη στους παίκτες, μπας και σπάσει η γκίνια που κατατρέχει τους Νταμπό, Ντγκινί, Χέντι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους με κάρτες Ρέθιο και Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, την ίδια ώρα που περιμένει να μάθει νέα για την κατάσταση του Χάμπου Κυριάκου Όσον αφορά στο θέμα του Ογκεντά, είναι οριστικό πως έχει τελειώσει την παρουσία του σον Απόλλωνα και πλέον, ο προπονητής ψάχνει για να βρει άλλη επιλογή σαφώς πιο σταθερή και πιο ποιοτική.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ