aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο κώδικας της νίκης κόντρα στον Άρη

Απόλλων: Ο κώδικας της νίκης κόντρα στον Άρη

Όσο τα παιχνίδια λιγοστεύουν και ο Απόλλων διατηρεί ή αυξάνει τη διαφορά από τους διώκτες του, αυτομάτως πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Στο σημερινό ματς απέναντι στον Άρη, λοιπόν, καλείται να σηκώσει άλλη μία φορά ανάστημα, να βρει τον τρόπο ώστε να λύσει τους γρίφους που θα προσπαθήσει να θέσει ο αντίπαλος, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ανεξαρτήτως του χθεσινού αποτελέσματος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και των βαθμολογικών ισορροπιών που διαμορφώθηκαν, η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ «έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι». Φτάνει, τούτη τη φορά, να διαχειριστεί με τον ιδανικότερο τρόπο το 90λεπτο, να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στα πλέι οφ, αυξάνοντας στους 9 βαθμούς τη διαφορά από τον «συμπολίτη».

Το έργο των κυανόλευκων, κάθε άλλο παρά εύκολο δεν προβλέπεται πως θα είναι. Ο Άρης, εκτός από το γεγονός πως είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, παρουσιάζεται πολύ πιο συμπαγής και απαιτητικός κατά τη δεύτερη φάση του μαραθωνίου. Κάτι που δεικνύει τον βαθμό δυσκολίας της σημερινής αποστολής για τους πρωτοπόρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ