aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Κίρζης κτύπησε το καμπανάκι

Απόλλων: Ο Κίρζης κτύπησε το καμπανάκι

Πεπεισμένοι ότι μπορούν να επαναφέρουν το τρένο στις ράγες και να παλέψουν μέχρι τέλους για διατήρηση των κεκτημένων είναι στον Απόλλωνα. Το σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, με απολογισμό δύο ήττες (από Άρη και ΑΠΟΕΛ) και μία ισοπαλία (Ολυμπιακό) είχαν ως αποτέλεσμα το Κολόσσι να «σκεπαστεί» από μαύρα σύννεφα.

Το -8 από την κορυφή δεν αποτελεί το τέλος του κόσμου. Πολύ περισσότερο οι γαλάζιοι της Λεμεσού προβληματίζονται για την αδυναμία της ομάδας στην επίθεση και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Οι περσινοί πρωταθλητές ολοκληρώνουν το ευρωπαϊκό οδοιπορικό τους την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στη Βαντούζ στο ΓΣΠ και ακολούθως θα επικεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι αγώνες με Καρμιώτισσα και Ακρίτα θεωρητικά είναι στα μέτρα του Απόλλωνα για να επανέλθει στις νίκες και να επαναφέρει την ηρεμία στο Κολόσσι, όμως χρειάζεται βελτίωση και μπόλικη δουλειά. Ο Νίκος Κίρζης κτύπησε καμπανάκι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και έθεσε τον Νταβίδ Καταλά αλλά και τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους.

«Πρέπει να βρεις τον τρόπο να αλλάξεις την εικόνα της ομάδας», ήταν το μήνυμα που έστειλε στον Καταλανό προπονητή, ενώ μιλώντας προς τους παίκτες τούς κάλεσε να δουλέψουν σκληρά για να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ