Απόλλων: Ο κίνδυνος που θέλει να αποφύγει ο Πετράκης

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, που θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση του Απόλλωνα (11:00), δεν θα αλλάξει πολλά από την έως τώρα φιλοσοφία της ομάδας...

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με τους Νταμπό και Ρομπέρζ να είναι απόλυτα καλά και να υπολογίζονται από τον προπονητή τους Γιάννη Πετράκη, εισήλθε στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Απόλλωνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι δύο ποδοσφαιριστές μπήκαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και η εξέλιξη αυτή μόνο ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει στην τεχνική ηγεσία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Πετράκης, που σήμερα το πρωί (11:00) θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση του Απόλλωνα (και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα πει για την απόφαση τερματισμού της συνεργασίας με τον Αυγουστή αλλά και την πρόσληψη του Κρητικού προπονητή), έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη και δεν θα μπει στη διαδικασία να αλλάξει πολλά από τη φιλοσοφία που ακολουθούσε η ομάδα του Απόλλωνα στα προηγούμενα παιχνίδια. Άλλωστε, ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν ίσως και επικίνδυνο σ’ ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς θα έχει πραγματοποιήσει μόλις πέντε προπονήσεις και μάλιστα χωρίς να είχε όλους τους παίκτες καθώς υπήρχαν αρκετές απουσίες λόγω εθνικών υποχρεώσεων.

Το μοναδικό ερωτηματικό ακούει στο όνομα του Ατίλα Σάλαϊ, o οποίος με δύο προπονήσεις θα κληθεί να είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής. Το θετικό στην περίπτωση του Σάλαϊ έχει να κάνει με τα παιχνίδια που έδωσε με την Ουγγαρία, ήταν και τα δύο εντός έδρας και γλίτωσε την ταλαιπωρία με τα ταξίδια. Για τον Μαγυάρο, χθεσινό δημοσίευμα στην Τουρκία έκανε αναφορά για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ