aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Κατελάρης και οι εναλλακτικές επιλογές

Απόλλων: Ο Κατελάρης και οι εναλλακτικές επιλογές

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στο βασικό σχήμα του Απόλλωνα, ο Φάνος Κατελάρης και για ένα μήνα θα παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του από την εξέδρα. Ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε τραυματίας (στο ημίχρονο) από την αναμέτρηση με την Πάφος FC και η ιατρική γνωμάτευση αναφέρει ότι υπέστη θλάση προχωρημένου βαθμού.

Σύμφωνα με την ψεσινή ανακοίνωση, θα χρειαστεί θεραπεία περίπου τεσσάρων εβδομάδων. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του στα ντέρμπι που ακολουθούν με την Ανόρθωση (μεθαύριο) και τον ΑΠΟΕΛ (20 Μαρτίου). Απώλεια για τον Τσόρνιγκερ και για την ομάδα των κυανόλευκων, αλλά και μπόλικη στενοχώρια για τον ίδιο, ο οποίος ήταν ενδεκαδάτος στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Με δεδομένο ότι θα λείψει ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς (δεν είναι απόλυτα έτοιμος) ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Φάνου Κατελάρη, δίπλα στον Ρομπέρζ την Κυριακή απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία»; Μόνο ο Τσόρνιγκερ το ξέρει. Ο Αυλωνίτης δηλώνει «παρών», ο Νογιόκ είναι μια άλλη επιλογή, τη θέση ξέρει (με τις πολλές φορές που έχει χρησιμοποιηθεί) και ο Χάμπος Κυριάκου, ενώ ανάλογο με τον σχηματισμό υποψηφιότητα βάζει και ο Αλεσάμι. Θα μεσολαβήσουν, βέβαια, άλλες δύο προπονήσεις για αποφασίσει ο Γερμανός τεχνικός. Προπονήσεις στις οποίες θα… παρθούν παρουσίες ετοιμότητας, αφού χθες ανακοινώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη και τέθηκε σε εφαρμογή η διαδικασία του πρωτοκόλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ