aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Ο Γκεριέ έκανε κοπάνα και έβαλε τελεία!

Aπόλλων: Ο Γκεριέ έκανε κοπάνα και έβαλε τελεία!

Απομακρυσμένο έως απίθανο είναι το σενάριο να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Απόλλωνα ο Ντόναλντ Γκεριέ. Ο Αϊτινός ακραίος αμυντικός δίχως να ενημερώσει κανέναν πήρε την οικογένεια του και τα προσωπικά του αντικείμενα και αναχώρησε προς άγνωστο προορισμό!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έκοψε το σχοινί στις σχέσεις του με την ομάδα της Λεμεσού και μένει να διαφανούν τα επόμενα του βήματα. Οι γαλάζιοι ενημέρωσαν προ ημερών τον Γκεριέ ότι είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο αλλά μόνο για ομάδα του εξωτερικού, ενώ ήταν έτοιμοι να βάλουν και ασφαλιστικές δικλείδες, ώστε να μην ήταν δυνατή η απόκτηση του από άλλη κυπριακή ομάδα ούτε τον Ιανουάριο.

Τα προσωπικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Γκεριέ και κάποια γεγονότα που διαδραματίστηκαν και αφορούσαν εξωαγωνιστικά θέματα καθιστούσαν δύσκολο το ενδεχόμενο παραμονής του ποδοσφαιριστή στο Κολόσσι, όμως πλέον το κεφάλαιο κλείνει, τουλάχιστον σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος. Ο Απόλλων θα εντείνει τις διεργασίες για απόκτηση αριστερού μπακ, ώστε να αντικαταστήσει τον Γκεριέ και η διοίκηση θα αναλάβει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ