aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Ο Γιαννιώτας παραμένει «πολυτέλεια»

Aπόλλων: Ο Γιαννιώτας παραμένει «πολυτέλεια»

To ποδόσφαιρο είναι «σκληρό» και πολλές φορές άδικο με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του. Ο Γιάννης Γιαννιώτας το βράδυ του Σαββάτου (21/9) γνώρισε την άσχημη πλευρά του δημοφιλέστερου σπορ στον πλανήτη.

Το 80%, αν όχι μεγαλύτερο ποσοστό, των επιθετικών προσπαθειών του Απόλλωνα στο ντέρμπι με την Ομόνοια είχαν αφετηρία τα πόδια του Ελλαδίτη εξτρέμ. Ο 26χρονος άσος ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Λέσγιακς, «κουβάλησε» την μπάλα και την «σέρβιρε» είτε με ψηλές σέντρες είτε με συρτές μπαλιές στην περιοχή της Ομόνοιας, όμως οι συμπαίκτες του είτε νικήθηκαν από τους αμυντικούς των πρασίνων, είτε δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Από πλάγιο άουτ και με 9 παίκτες σε θέση άμυνας. Σαν αυτογκόλ…

Μοιραία, στο μυαλό μένει η κραυγαλέα ευκαιρία που απώλεσε ο ίδιος στο 17’, όταν μετά από λάθος του Λούφτνερ βρέθηκε «φάτσα» με τον Ουζόχο και αστόχησε στο πλασέ. Ο Γιαννιώτας στα παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και στο πρωτάθλημα φρόντισε από νωρίς να διαψεύσει όσους προέβλεψαν πως δεν θα έχει παρουσίες ανάλογες με την πρώτη θητεία του στην Κύπρο, αγωνιζόμενος στον ΑΠΟΕΛ. Είναι (τουλάχιστον) το ίδιο καλός και παραμένει πολυτέλεια για κάθε κυπριακή ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ