aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Γερμανός βρήκε το… κουμπί

Απόλλων: Ο Γερμανός βρήκε το… κουμπί

O Aπόλλων διαφοροποίησε τη φιλοσοφία και άλλαξε την εικόνα του το καλοκαίρι με τον ερχομό του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Μήνες μετά, διαπιστώνεται πως οι περισσότερες από τις αλλαγές έπιασαν και τόπο, με τους κυανόλευκους να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δυο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Σε αυτές της εννέα στροφές, έχουμε δώσει τον τίτλο του κορυφαίου σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Πότε είναι ο Ζράντι, πότε ο Νταμπό, πότε ο Πίττας, πότε ο Χαμάς. Το μόνο δεδομένο είναι πως η συμβολή του Τσόρνιγκερ είναι πολύ μεγάλη.

Ο Γερμανός σε χρόνο ρεκόρ (ανακοινώθηκε επίσημα στις 26 Μαΐου), άλλαξε τα πάντα στο Κολόσσι. Έκανε την ομάδα να παίζει θεαματικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, ενώ παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό, έχει καταφέρει να «δέσει» τους παίκτες, οι οποίοι έχουν αφομοιώσει σχεδόν στον απόλυτο βαθμό τη φιλοσοφία του. Για αυτό και ο τίτλος του κορυφαίου πάει στον Τσόρνιγκερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ