aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Αλεσάμι «έσπρωξε» τη μετεγγραφή Αυλωνίτη

Απόλλων: Ο Αλεσάμι «έσπρωξε» τη μετεγγραφή Αυλωνίτη

Η ανάγκη για ενίσχυση αλλά και για την ύπαρξη επιπρόσθετων επιλόγων στην αμυντική γραμμή γίνεται κάτι παραπάνω από επιτακτική μετά και την ανακοίνωση του Απόλλωνα με την οποία ενημέρωνε πως ο Χαϊτάμι Αλεσάμι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Αλεσάμι έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες του Μαλεκκίδη (χάνει σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν) και του Φάνου Κατελάρη που μένει και αυτός για έξι εβδομάδες εκτός δράσης. Γι’ αυτό και στον Απόλλωνα κινήθηκαν τάχιστα και όπως διέρρευσε μέσω ιταλικών ΜΜΕ ήλθαν σε συμφωνία γι’ απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη από την Άσκολι. Οι επαφές για μετεγγραφή του Ελλαδίτη στόπερ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς είναι προχωρημένες και αφού αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κοσέντζα θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Λάρνακα.

Μετά την απώλεια του Αλεσάμι, πλέον οι επιλογές του Τσόρνιγκερ περιορίζονται ενόψει της αυριανής (22/1) αναμέτρησης με την Πάφος FC. Με τον Φιλιώτη να είναι το μεγάλο φαβορί για το αριστερό άκρο της άμυνας με τον Ψύχα να ακολουθεί με σαφώς λιγότερες πιθανότητες. Ένα σενάριο επιπρόσθετο είναι και η επιλογή του Νογιόκ στο αριστερό άκρο, αφού ο Ουκρανός, όταν είχε ανακοινωθεί, είχε υπογραμμιστεί πως μπορεί να βοηθήσει και στα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ