aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο 35άρης Ρομπέρζ τρέχει με… χίλια από τον Σεπέμβρη

Απόλλων: Ο 35άρης Ρομπέρζ τρέχει με… χίλια από τον Σεπέμβρη

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ μετά την εξαιρετική παρουσία του με την φανέλα του Απόλλωνα έδωσε τα διαπιστευτήρια του και με την Εθνική Kύπρου. Φυσικά, δεν περιμέναμε τον αγώνα με την Ελλάδα για να διαπιστώσουμε πως ο Γάλλος στόπερ είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα κυπριακά γήπεδα τα τελευταία πολλά χρόνια.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός μετρά το απόλυτο στον χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Απόλλωνα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ ήταν βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια των πρωταθλητών στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Δηλαδή, έπαιξε και στα 11 παιχνίδια του Απόλλωνα, σε Κύπρο και Ευρώπη. Αντικαταστάθηκε στο 73’ του επαναληπτικού αγώνα με την Μακάμπι στο ΓΣΠ και μετρά συνολικά 973’ συμμετοχής τέλος Σεπτεμβρίου! Προσθέστε την ενενηντάλεπτη συμμετοχή στο ματς της Κύπρου με την Ελλάδα, η σούμα κάνει 1063’.

Αυτό φυσικά αποτελεί δίκοπο μαχαίρι για τον Ρομπέρζ και θα χρειαστεί σωστή διαχείριση από τον Νταβίδ Καταλά, ώστε να διατηρήσει τον Γάλλο αμυντικό σε ετοιμότητα και σταθερή απόδοση σε όλη τη σεζόν. Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Ρομπέρζ αναφέρθηκε και ο Τιμούρ Κετσπάγια, στο τέλος του αγώνα με την Ελλάδα, ενώ η παρουσία του στην καλύτερη ενδεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εθνών (από την αναγνωρισμένη ιστοσελίδα sofascore) ήταν άλλη μια αναγνώριση της παρουσίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ