aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ντεμπούτο για Στορ - Αλεσάμι και 9/11 αλλαγές κόντρα στην Πάφος FC

Απόλλων: Ντεμπούτο για Στορ – Αλεσάμι και 9/11 αλλαγές κόντρα στην Πάφος FC

Με πολλές αλλαγές παρέταξε τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στη φιλική ήττα με 2-1 από την Πάφος FC στο «Τσίρειο». Συγκεκριμένα εννέα αλλαγές πραγματοποίησε ο Γερμανός τεχνικός σε σχέση με το τελευταίο ματς των κυανολεύκων για το πρωτάθλημα, κόντρα στον Εθνικό.

Οι μοναδικοί δύο που παρέμειναν στο αρχικό σχήμα Φιλιώτης και Κολ μάλιστα, αγωνίστηκαν σε όλο το ενενηντάλεπτο κόντρα στην παφιακή ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν επίσης οι Δημητρίου, Ψύχας, Μαλεκκίδης, Παπουναβίλι, Ουέλινγκτον και Γιάνγκα.

Χρόνο συμμετοχής πήραν παράλληλα τα δύο τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα της λεμεσιανής ομάδας Λούκα Στορ και Χαϊτάμ Αλεσάμι, οι οποίοι αγωνίστηκα για περίπου εξήντα λεπτά, όταν και έγιναν αλλαγή, με τις θέσεις του να παίρνουν οι Νταμπό και Ρομπέρζ αντίστοιχα. Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς πέρασε επίσης αντί του Ντζουμ.

Σκόρερ για τον Απόλλωνα ήταν ο Ραντζέλο Γιάνγκα.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα κόντρα στην Πάφος FC: Δημητρίου, Φιλιώτης, Ουέλινγκτον, Μαλεκκίδης, Αλεσάμι, Ντζουμ, Παπουνασβίλι, Ψύχας, Κολ, Γιάνγκα, Στορ.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα κόντρα στον Εθνικό: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Χαμάς), Χ. Κυριάκου, Κολ, Ζράντι, Ίλιεφ, Πίττας, Νταμπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ