aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Νοκ άουτ ο Γιοβάνοβιτς - Έτοιμος ο Δημητρίου, με τα καλύτερα λόγια μιλούν για...

Απόλλων: Νοκ άουτ ο Γιοβάνοβιτς – Έτοιμος ο Δημητρίου, με τα καλύτερα λόγια μιλούν για Ντούριν

Απρόσμενη αρνητική εξέλιξη στον Απόλλωνα στη χθεσινή προπόνηση, με τον Σέρβο τερματοφύλακα Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς να αποκομίζει τραυματισμό. Συγκεκριμένα, σε μια φάση στην προπόνηση υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για ένα μήνα. Τεράστιο το πλήγμα για την ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, από τη στιγμή που θα χάσει τον βασικό τερματοφύλακά της.

Ο Σέρβος θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τον Άρη, τον ΑΠΟΕΛ, την Ολυμπιάς Λυμπιών (για το κύπελλο) και την ΑΕΛ. Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένο τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη.

Πίσω από τον Σέρβο τερματοφύλακα υπάρχει ο Δημήτρης Δημητρίου, ο διεθνής τερματοφύλακας ο οποίος είναι πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του και να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα. Ο 22χρονος τερματοφύλακας πριν την έλευση του Γιοβάνοβιτς ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της λεμεσιανής ομάδας.

Πέρα από τον Δημητρίου, στο ρόστερ του Απόλλωνα βρίσκεται και ο Πέταρ Ντούριν. Ο 20χρονος (4.2.2001) τερματοφύλακας αποκτήθηκε στην πρόσφατη μετεγγραφική περίοδο και στο Κολόσσι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητές του παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αλλά και η διοίκηση του Απόλλωνα προνόησαν να ετοιμάσουν ένα ρόστερ το οποίο θα είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σ’ ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. Δημιουργήσουν μια ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να διακριθεί αλλά και να κάνει ότι δεν κατάφερε πέρσι, να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το αυριανό φιλικό με τον Ονήσιλο Σωτήρας, αποτελεί ευκαιρία για τον Τσόρνιγκερ να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα αλλά και για να δώσει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία αποκτήματα. Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσει εάν μπορεί να τους υπολογίζει για τον αγώνα με τον Άρη, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ