aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Νιώθουν δικαιωμένοι, αλλά δεν θα μείνουν ώς εδώ

Απόλλων: Νιώθουν δικαιωμένοι, αλλά δεν θα μείνουν ώς εδώ

Δικαιωμένοι νιώθουν στον Απόλλωνα για τη θέση αλλά και για τη στάση που κράτησαν στην υπόθεση της ένστασης που υπέβαλαν κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ. Στον Απόλλωνα δεν θα μείνουν ώς εδώ. Προτίθενται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εφεσιβάλουν την απόφαση διεκδικώντας τους βαθμούς.

Η χθεσινή μέρα όμως επεφύλασσε και άσχημα νέα για τον Τσόρνιγκερ, αφού θα χάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα τους Μπακαλί Νταμπό και Βουκασίν Γιοβάνοβιτς. Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει για τον Νταμπό: υπέστη θλάση οπίσθιων μηριαίων. Ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς: βαριά θλάση οπίσθιων μηριαίων (μερική ρήξη του δικέφαλου μηριαίου).

H περίπτωση του Γιοβάνοβιτς είναι σαφώς πιο σοβαρή και θα τον κρατήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Είναι κάτι που προκαλεί «πονοκέφαλο» στον τεχνικό των κυανόλευκων, αφού είναι εκτός και ο Κατελάρης, κάτι που διογκώνει το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Σήμερα θα κριθεί και η συμμετοχή του Ρομπέρζ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ