aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Νέο σκηνικό και «τρεχάματα»

Απόλλων: Νέο σκηνικό και «τρεχάματα»

Όπως όλα δείχνουν, ο Απόλλων θα συνεχίζει την προετοιμασία στην Κύπρο, διασφαλίζοντας πάνω από όλα την ομαλότητα στις προπονήσεις και την ενίσχυση του έργου που επιτελεί ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Γερμανός προπονητής, από την Παρασκευή που έγινε γνωστό το κρούσμα κορωνοϊού, διατηρεί την ψυχραιμία του και ενημερώνεται καθημερινώς από τους παράγοντες της ομάδας.

Οι προπονήσεις στο Κολόσσι γίνονται χωρίς τη χρησιμοποίηση των αποδυτηρίων για να υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη. Επί της παρούσης, αποτελεί πρόβλημα η διευθέτηση φιλικών αγώνων στην Κύπρο. Ο Τσόρνιγκερ θέλει να δει την ομάδα του αγωνιζόμενη σε τουλάχιστον αλλά δύο παιχνίδια, όπως είχε άλλωστε αρχικά προγραμματιστεί στην Αυστρία. Σε αυτό το κεφάλαιο έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των παραγόντων του Απόλλωνα.

Οι παίκτες επιστρέφουν το πρωί στις προπονήσεις και πριν από την έναρξη της εκγύμνασης θα περάσουν από νέα τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει διασπορά του ιού. Μέχρι χθες δεν είχαν παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα και έτσι όλοι αισιοδοξούν πως το κρούσμα που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, θα είναι και το μοναδικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ