Η ιστορική πρόκριση του Πράσινου Ακρωτηρίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 έφερε χαμόγελα και στον Απόλλωνα, καθώς ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει με ανανεωμένη ψυχολογία και νέα κίνητρα.
Αγωνίστηκε για 11 λεπτά στη νίκη με 3-0 επί της Εσουατίνης, συμμετέχοντας σε μοναδική στιγμή για τη χώρα του. Στα 34 του γνωρίζει ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά και πως τώρα είναι η στιγμή να ανεβάσει ρυθμό και απόδοση στην ομάδα της Λεμεσού.
Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Τα θέλω του Αυγουστή και το ανοιχτό ζήτημα με Γκρεγκ
Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δύο ως βασικός, με συνολικά 147 λεπτά. Η εικόνα του δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, ωστόσο στο τεχνικό επιτελείο υπάρχει πίστη πως, με περισσότερα λεπτά συμμετοχής και σωστή διαχείριση (πέρασε από μυϊκό τραυματισμό), θα βρει τα πατήματά του. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει ένταση στις πτέρυγες και καλύτερη σύνδεση με την επίθεση, αξιοποιώντας την ταχύτητα και την εμπειρία του.
Για τον Ροντρίγκες, το Μουντιάλ μπορεί να αποτελέσει έξτρα κίνητρο για καθημερινή βελτίωση. Θέλει να επιστρέψει σε υψηλές στροφές και να δικαιώσει τις προσδοκίες στον Απόλλωνα, με το διετές συμβόλαιό του να αποτελεί επιπλέον δείγμα εμπιστοσύνης.














