aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Ναυάγησε» του Τάρεκ

Απόλλων: «Ναυάγησε» του Τάρεκ

Ναυάγησε η περίπτωση του Άμρο Τάρεκ για τον Απόλλωνα! Ενώ οι κυανόλευκοι είχαν συμφωνήσει με την New York Red Bulls, η κατάσταση που επικρατεί στην αμερικανική ομάδα περιέπλεξε το θέμα απόκτησης του.

Αυτό γιατί New York Red Bulls έχει αυτή τη στιγμή δυο κεντρικούς αμυντικούς τραυματίες, και για αυτό δεν είχε πρόθεση να αφήσει ελεύθερο τον Τάρεκ, για να κάνει το ταξίδι του στην Κύπρο.

Ο Απόλλων έστειλε τελεσίγραφο στην αμερικανική ομάδα για οριστική απάντηση. Τελικά η απόφαση της ομάδα της Νέα Υόρκης ήταν να μην παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, και ήδη η επιτροπή προγραμματισμού της λεμεσιανής ομάδας ψάχνει στην αγορά για άλλες λύσεις.

Παράλληλα στο κεφάλαιο των αλλαγών που θα γίνουν στην ομάδα της Λεμεσού, είναι αποφασισμένοι στην διοίκηση με την ολοκλήρωση του επαναληπτικού με την Ζίλινα την Πέμπτη, και με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο να ανακοινώσουν τις όποιες αλλαγές έχουν αποφασιστεί να γίνουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ