aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Να βροντοφωνάξει και να την... εξοντώσει

Απόλλων: Να βροντοφωνάξει και να την… εξοντώσει

Ντέρμπι αποδείξεων αυτό της Δευτέρας κόντρα στην Ανόρθωση για τον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι πάνε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για αντιμετωπίσουν την ανεβασμένη ψυχολογικά προσφυγική ομάδα, μετά τη νίκη επί της Γάνδης, με μοναδικό στόχο την πέμπτη διαδοχική νίκη τους.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι παίκτες του έκαναν το «καθήκον» τους στα τέσσερα τελευταία ματς κόντρα σε Πάφος FC, Ολυμπιακό, Δόξα και ΠΑΕΕΚ, συμπληρώνοντας καρέ νικών. Παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που επιβάλλεται να κερδίσει ένας επίδοξος πρωταθλητής και ο Απόλλων το έκανε με σχετική άνεση.

Στο ντέρμπι της Δευτέρας η ομάδα της Λεμεσού καλείται να κάνει το βήμα παραπάνω, σε μια από τις πιο δύσκολες (αν όχι την πιο δύσκολη) έδρα του πρωταθλήματος και να βροντοφωνάξει για μια ακόμα φορά ότι δικαίως συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Την ίδια ώρα, σε ενδεχόμενο που ο Απόλλων «αποδράσει» με το διπλό θα αφήσει 15 ολόκληρους βαθμούς πίσω του την Ανόρθωση (με αγώνα λιγότερο), μια ομάδα που στο ξεκίνημα της σεζόν λογιζόταν ως μια από τις βασικές ανταγωνίστριες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ