aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μονόδρομος κόντρα στη συμπολίτισσα

Απόλλων: Μονόδρομος κόντρα στη συμπολίτισσα

Δεν θέλει με τίποτα ο Απόλλων να δει τη διαφορά από την κορυφή, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες που προπορεύονται, να ξεφεύγει περισσότερο. Γι’ αυτό και το σημερινό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ (19:00, Cytavision1) αποτελεί μονόδρομο.

Μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη, για να μπορέσει να διατηρήσει τις αποστάσεις και να κάνει την αντεπίθεσή του, σε μια προσπάθεια να αναρριχηθεί πιο ψηλά και να διεκδικήσει το στόχο του. Σε αντίθετη περίπτωση, θα φαντάζει δύσκολο έως απίθανο να διεκδικήσει τον τίτλο και να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, λοιπόν, το σημερινό ντέρμπι για τους κυανόλευκους, που θα είναι και το τελευταίο απέναντι στη συμπολίτισσά του, αλλά πιθανότατα και γενικότερα, στο Τσίρειο. Ενδέχεται το επόμενο εντός έδρας ματς, που θα είναι με τη Δόξα, να το δώσει στο νέο γήπεδο.

Γι’ αυτό και ο Απόλλων θα θελήσει να αφήσει το Τσίρειο με θετική ανάμνηση. Η αποτελεσματικότητα ίσως αποτελέσει το κλειδί για νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι γνωστό ότι, ο Απόλλων υστερεί στο σκοράρισμα (11 γκολ σε 12 αγώνες) και καλείται να βρει λύσεις για να ελπίζει.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ