aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων-Μολ: Βρε πως τα φέρνει η ζωή… (vids)

Απόλλων-Μολ: Βρε πως τα φέρνει η ζωή… (vids)

Βρε πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Ο Ζοέλ Μολ, μετά από εννέα μήνες επιτυχημένης παρουσίας του στην Πάφος FC, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα. Ο Ελβετός τερματοφύλακας, ο οποίος κρίθηκε ως μία αξιόπιστη λύση για την υπεράσπιση της εστίας των κυανόλευκων μετά από το «διαζύγιό» τους με τον Βάλε, υπέγραψε συμβόλαιο και απομένει η ανακοίνωση με τις περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο 28χρονος κίπερ, έχει καλές παραστάσεις να θυμάται από την καριέρα του, κυρίως σε Ελβετία και Ευρώπη, και συγκεκριμένα με τη φανέλα των Άαραου (2008-2015) και Γκρασχόπερς (2015-17).

Επίσης, ο Μολ θα ανήκει πλέον σε μία ομάδα την οποία γνωρίζει καλά. Όχι από τη φετινή σεζόν, αλλά από αρκετά προηγουμένως. Θα ανήκει σε μία ομάδα την οποία «πλήγωσε» στο πρόσφατο παρελθόν στο ΓΣΠ και στη Ζυρίχη. Για όσους τον θυμούνται, τη σεζόν 2016-17, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Γκρασχόπερς η οποία στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε τον Απόλλωνα με σκορ νίκης 2-1 στην Ελβετία και ισοπαλία 3-3 στο ΓΣΠ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση και οι Λεμεσιανοί είχαν σημαντικό προβάδισμα 3-1.

Θυμηθείτε εδώ και το σύντομο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας σχετικά με τα πιο πάνω, όταν ο Μολ ήλθε στην Κύπρο τον περασμένο Ιούλιο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ