aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μίαν ανάσα από κεντρικό αμυντικό, «πετάει» για Αθήνα

Απόλλων: Μίαν ανάσα από κεντρικό αμυντικό, «πετάει» για Αθήνα

Η αποστολή του Απόλλωνα επιστρέφει στη βάση της σήμερα αφού ολοκληρώνει την ολιγοήμερη προετοιμασία της στη Γεροσκήπου. Πλέον, ετοιμάζουν αποσκευές για το αποψινό ταξίδι στην Αθήνα, καθώς αύριο η ομάδα της Λεμεσού θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ, σ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι (21:30).

Ο Τσόρνιγκερ ξέρει καλά πως μια καλή εμφάνιση και κόντρα στην ΑΕΚ θα τονώσει την ψυχολογία ολόκληρης της ομάδας αλλά θα κάνει παράλληλα και τον κόσμο του Απόλλωνα να πιστέψει ακόμα παραπάνω στην ομάδα και στη δουλειά που γίνεται. Την ίδια ώρα, όποια κι αν θα είναι η παρουσία της ομάδας, υπάρχουν και ελαφρυντικά αφού από τη μια δεν είναι συμπληρωμένο το ρόστερ και από την άλλη υπάρχουν και τρία σημαντικά προβλήματα. Ρομπέρζ και Γκεριέ, δύο ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί, είναι τραυματίες. Είναι και ο Αμινί, που έχασε ένα πολύ σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας.

Υπάρχουν και ευχάριστα νέα. Σύμφωνα με το βίντεο που ανέβασε στα ΜΚΔ, ο Χάρης Μαυρίας φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και λογικά στο ΟΑΚΑ θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Στο μετεγγραφικό τοπίο, ο Απόλλων είναι μιαν ανάσα από την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Πληροφορίες φέρουν τις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένες επαφές και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις. Όσον αφορά στον Ραντζέλο Γιάνγκα, αναμένεται στην Κύπρο την ερχόμενη βδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ